Nabilah Shamsul

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : YOUR STATUS HERE


Tagboard
Footprints here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: YOUR NAME

How I feel :' )

Assalamualaikum .

Fuh Fuh , actually dah lama tak kemaskini blog . k skema ayat aku ;p

okay , actually mood aku taklaa berapa baik . boleh tengok kan macammana huru haranya blogskin aku yang baru ni ?


aku dah penad pendam , aku mengaku aku memang kuat memberontak ,
aku kalau taksuka something tu , cepat je aku buat perangai 'kepala batu' aku .

lagi lagi waktu aku jeles . lagi huruhara lifey orang keliling aku .

pada yang dah terkena , aku mintak maaf okay ?

aku bukan suka sangat nak benci benci orang , tapi bila dah start cakap belakang hanya semata mata seorang lelaki yang dia pernah sayang , just satu je ayat yang terkeluar dari mulut aku 'BODOH'

just aku merayu , tolong berhenti bagi aku pressure , cakap itu ini . masing masing buat hal masing masing , if kau nak dia , kau amek laa . jaga dia baik baik . aku tahu kau boleh : ')

dear *NS* bukan nama sebenar ,

just stop cakap cakap benda yang aku tahu aku salah .
please laa takpayah judge orang , benci wehh .
aku punya dosa memang aku yang tanggung , aku tahu niat kau baik nak menegur , tapi dengan cara buka aib aku dekat orang , what theeee with that ?
aku tahu kau sayang dia , kau amek la dia .
kau suruh dia tunggu kau sampai kau rasarasa nak kawen ,
kau kan nak kawen cepat ?
aku tahu kawan kawan kau dah mula sinis dengan aku , but please laa , aku penad dengar everything dari mulut orang pasal kau cerita buruk tentang aku .

takpuas hati sangat , slow talk dengan aku .

and and and , orang baik takkan mengaku diri dia baik . take note . jujur aku memang tahan je dengan perangai kau , ingatkan dah remove kau boleh laa hidup tenang :' )

friends , do follow ;D kbye